Бебето, родено на борда на самолет, днес получи своето Свето кръщение. Три месеца

...
Бебето, родено на борда на самолет, днес получи своето Свето кръщение. Три месеца
Коментари Харесай

Помните ли бебето Николай, родено в самолет над Атлантика? Днес мъникът получи ...

Бебето, родено на борда на аероплан, днес получи своето Свето кръщение. Три месеца откакто поема своята първа глътка въздух на височина 11 800 метра над Атлантическия океан, Николай беше въведен в християнската религия. Майка му Десислава Хрусталева уточни, че е сигурна, че има Божия интервенция и че Господ го пазеше от самото начало и мен, и него. „ Не го чаках, когато стартира раждането - не го имах вяра, само че Господ си знае работата! Той е решил да бъде такова бебе, благословено и аз, и той, и нашето семейство”.

Ники проплаква за първи път над " ничиите води " сред Америка и Европа, по време на пътнически полет от Богота до Франкфурт и е единственият българин с неповторим акт за раждане, в който вместо град има географски координати.


На тайнството в катедралния храм в Пазарджик през днешния ден с изключение на фамилията, участваха и част от хората, помогнали за появяването му на този свят, оповестява bTV.

Слава Марангозова, която е кръстница на Николай и чиновник на " Луфтханза”, е безапелационна, че той е едно неповторимо и неизмеримо дете, самото му раждане на самолета, мястото на раждане, събитията, дете на любовта, подарък Божи, блажен от Господа. Тя му пожела да върви с вярата пред себе си. „ Всичко в нашия живот е божия промисъл, без нея не може, някои му споделят орис, само че всичко е в божиите ръце”, разяснява отец Димитър.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР